hits

Trapped in a nightmare

Paralysert. Våkner i et hav av min egen svette. Tankene spinner, søvnen strever med å forlate kroppen, men jeg kan ikke røre meg. Kan ikke åpne øynene. Du rister i meg, prøver å få kontakt, prøver å vekke meg, men jeg bare ligger der helt paralysert. Du forstår ikke om jeg sover tungt, er bevisstløs eller hva som skjer. Men jeg ligger der med øynene lukket og prøver å prate til deg, men jeg kan ikke åpne munnen. Det river i hjertet mitt å høre redselen i stemmen din når du prøver å få kontakt med meg, i mens jeg ligger der paralysert. Jeg har bare lyst å hyle, skrike ut at jeg vil dette skal stoppe. Jeg blir redd for at dette ikke er hverken anfall eller søvnparalyse, men at jeg faktisk har havnet i koma.

Det er skremmende å legge seg, for jeg vet aldri når og hvordan jeg våkner. Blir jeg å våkne med smil om munnen pga en hyggelig drøm? Blir jeg å våkne i et hav av egen svette fordi jeg ikke klarer å ta av meg dyna i løpet av natten pga paralyse? Jeg skulle så gjerne visst hva som egentlig foregår i det stadium mellom søvn og tilstede. Hva foregår i hjernen min som gjør at jeg ikke klarer å våkne som en normal person?

Hvorfor skjer dette med meg så altfor ofte? Fortjener jeg ikke engang pause fra sykdom når jeg sover? Og siden jeg er paralysert når jeg sover så kan jeg tydeligvis ligge i mange timer i en ubehagelig stilling uten å klare å røre meg, så når jeg langt om lenge våkner så har jeg så vondt at jeg tror jeg er blitt påkjørt. Jeg vil bare gråte i frykt og smerte når jeg våkner. Jeg våkner ikke lengre med et smil om munnen. Jeg våkner frustrert, sint og redd. Hvordan har jeg fortjent dette?

Jeg pleide før å elske å sove fordi da fikk jeg i allefall ladet opp batteriene minst halvfull, men nå så føler jeg at jeg er gått fri for strøm i det jeg endelig klarer å åpne øynene. Er en god natts søvn for mye å be om? Hvorfor holder kroppen meg til fange hver eneste natt? Jeg vil ikke mer av dette. Vær så snill å få det til å stoppe.Q: Har du opplevd dette før?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar