hits

It's finally over!

Da var det endelig over og takk og lov for det. Jeg har nesten ikke ord for hvor mye jeg har hatet dette året. Et mer ustabilt år skal man lete lenge etter altså! Jeg har gått i gjennom så utrolig mye dritt og vil egentlig bare krysse stort sett hele året bort fra hukommelsen min.

Januar:
Da bestemte jeg meg endelig for å få fjerna skruene jeg fikk i foten når jeg var 14 år. Tenkte det at  7 år var nok tid å gå med skruer i foten. 


Sorry for grusomme bilder, men sånn var det da.
Farget også håret rosa/lilla:Februar:
Begynte sakte, men sikkert å klare å gå igjen på foten etter operasjonen, og brukte mye av tiden min på å lære meg å gå ordentlig igjen. Samtidig så dreiv jeg å trappa ned på antidepressiva(Sarotex). Og det gikk veldig opp og ned mentalt for meg når dosen gikk ned. 


 

Mars:
Slutta helt på antideppressiva og hadde en veldig tung periode. 
Tror også jeg starta på en ny antidepressiva denne måneden.April:

Dro til hjemplassen min på besøk. Feira bursdagen min i NordlandFarga håret blåttFikk meg kattMai:
Jeg var veldig mye syk og starta å få ekstremt mye anfall

 

Juni:
Gjorde ikke så mye, bare jobba det lille jeg klarte og så hadde jeg farga håret svart.Juli:
Da farga jeg håret rosa/lilla igjen og reiste til hjemplassen min.August:
Da gikk jeg rett og slett lei av å ha skulderlangt hår, så da fikk jeg en god ide om å barbere vekk nesten alt.September:
Ja jeg ble enda ikke helt fornøyd med håret og ville ha det enda kortereOg såklart var jeg ikke fornøyd med fargene, så jeg farga det blått/brunt/grøntJeg var også i nabokommunen for å ta EEG av hodet siden jeg hadde ekstremt mange anfall som ingen var helt sikker på hva var årsaken til. Da misstenkte di både PNES og Epilepsi og søkte meg til SSE for å finne ut av det. Fram til jeg skulle få den utredelsen så måtte jeg starte på Xanor medisin for å se om det kunne hjelpe på så anfallene skulle minske. 

Oktober:
Var enda mye syk og hadde mange anfall. Fikk meg også nye briller.
Tror kanskje jeg slutta for godt på antidepressiva denne mnd, er litt usikker.November:
Ja jeg gikk lei av hårfargen min nok en gang og farga det rødt denne gangenMen jeg burde jo vite bedre, fordi jeg trives jo aldri som redhead, så jeg farga det igjen jegDet ble trøbbel i forholdet og vi bestemte oss for å ta en pause i mens jeg skulle feire jul i nord. Så vi reise oppover sammen og så dro han. 

Desember:
Jeg skjønte at noe ikke stemte, og rett hadde magefølelsen min. For han dumpa meg nemlig. Så desember har vært ganske spesiell i grunn..


Men jeg klarte å komme meg igjennom julen takket være en fantastisk familie som jeg feira medResten av året har jeg egentlig ikke gjort så mye, sett mye på serier, skypa med folk, spilt og kjøpt meg ny mobil (Samsung galaxy S7)


Så alt i alt kan dette året oppsummeres med noen få enkle ord:
Sykdom, angst, depresjon, smerter, anfall, kjærlighetssorg, drama.

Jeg håper virkelig at 2017 blir et bedre år, fordi dette året har det jaggu ikke vært mye positivt å fortelle om. Jeg vil bare legge det gamle året bak meg og fokusere på det nye året. Jeg krysser fingrene for at 2017 er mitt år hvor ting går min vei og jeg får den hjelpa jeg trenger for å bli bedre både psykisk og fysisk. Kanskje man finner kjærlighet igjen? Hvem vet? Og jeg skal tilbringe masse tid med familie og venner og ha det bra forhåpentligvis!

 

Q: Hvordan har dette året vært for deg?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar