hits

Ole Brum min <3

Det begynner å bli en stund siden sist jeg skrev et innlegg til deg Ole Brum. Men føler at det er på tide igjen, fordi du fortjener det! Du er alltid den første jeg vil fortelle noe til, enten det er positivt eller negativt. Du er alltid der med støttende ord, og du har alltid en skulder jeg kan gråte på. Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skulle gjort om jeg ikke hadde hatt deg. Livet mitt hadde vært SÅ annerledes uten deg at det rett og slett skremmer meg bare å tenke på.


Det er så godt å vite at du bare er en tlf samtale unna hvis jeg skulle trenge å snakke med jenta mi <3

 

Jeg husker dagen vi fikk kontakt, og det var så skummelt fordi du var fremmed for meg. Men så gikk det en stund med chatting, så ville du camme med meg på MSN, jeg var sykt nervøs, men herregud så morsomt det var! Og camming ble vår nye ting, og jeg elsket det. Vi kunne snakke om alt og ingenting, og det var aldri kjedelig. Husker jeg ønsket så utrolig høyt å få møte deg, og 1,5 år etterpå så sto jeg på togstasjonen hos deg, og vi fikk endelig møttes!


 

Det var en helt uvirkelig følelse å endeli møte sin bestevenninne etter så lang tid med kun kontakt over nett! Husker min første tanke når jeg så deg var at du var så sykt høy i forhold til meg, og du trodde jeg var høyere, så du fikk også et lite sjokk! Hele den kvelden så satt jeg å poka deg og sa at jeg endelig kunne poke deg i virkeligheten i stede for på fb! 


 

Vi har vært gjennom oppturer og nedturer, men vi fant alltid tilbake til hverandre igjen. Du vet altfor mye dritt om meg til å være uvennen min! Og jeg håper vi aldri kommer til den dagen der vi ikke lengre er venner, fordi en verden uten deg er ikke en verden verdt å leve i. 


Husker første gang jeg skulle "bo" hos deg, det var i januar 2014. Og det var helt fantastisk å faktisk skulle være hos DEG i noen uker! Vi hadde det så morsomt sammen, og livet var rett og slett fantastisk. Og så ufattelig trist å si farvel til deg når jeg måtte reise hjem.Husker også når jeg var hos deg i april 2014, og jeg spurte deg om du hadde lyst å skinne meg, og vi begge freaka litt ut, og så plutselig sto vi der på badet, og jeg hadde ikke mer enn 3mm hår på hodet! Hahaha vi er gal sammen!!

Du gjor at Mo føltes som hjemme, fordi der du er, det er hjemme for meg. Jeg føler jeg kan klare alt så lenge du er med meg. Jeg hadde nok aldri turt å ta tatovering om du ikke hadde vært der å holdt handa mi, så jeg kan takke deg for di fine 7 tatoveringene jeg har nå, og flere skal det bli! 

 

Husker første gangen du skulle komme til meg, det var i november 2014. Jeg husker jeg sto skikkelig spent og gira på flyplassen i Tromsø for å ta deg i mot, og det å faktisk se deg komme gående mot meg, herregud for en magisk følelse!! Jeg sprang mot deg og ga deg en stor klem. Jeg var så lykkelig for at du endelig etter snart 3 års vennskap skulle komme på besøk til meg. Vi hadde jo fra før av møttes en del fordi jeg var på besøk i Nordland, men dette var ditt første besøk hos meg! Det var så koselig å ha deg her, og det var skikkelig kjipt når du måtte reise hjem igjen.Hver gang du har det vanskelig så går det skikkelig inn på meg, jeg blir bekymra og prøver mitt beste å være der for deg uansett om vi er i samme rom eller det er nesten 90 mil mellom oss. Jeg klarer ikke å ha det bra om du ikke har det, fordi du betyr så ufattelig mye for meg. 


Vi har så utrolig mange minner sammen, og det var jo enda lettere å møte deg det året jeg også bodde i Nordland. Det var så uvirkelig å tenke på at jeg da bare bodde 1t unna deg i stede for 24t med reising. Det eneste jeg angrer på fra den tiden jeg bodde 1t unna deg var at jeg ikke møtte deg enda oftere enn jeg gjorde. Men jeg angrer ikke på at jeg bodde i Nordland fordi da var jeg nært deg. Var så gøy å bare kunne ringe deg og spørre om jeg kunne komme på besøk den dagen, i stede for å måtte planlegge flere uker i forveien som det var når jeg bodde 90 mil unna. Det tyngste med å flytte nordover igjen var definitivt å si hade til deg, fordi jeg kom til å savne deg så grusomt mye!! Det knuste hjertet mitt å forlate Nordland fordi det føltes ikke bare som jeg mista min daværende type, jeg følte jeg mista deg også på en måte. Selv om vi har kontakt nå også da heldigvis, så savner jeg å kunne være hos deg. Men vi SKAL få til å møtes mange mange ganger til! Fordi du er jenta mi og ingen kan komme mellom det!


 

Du er min aller beste venninne og du kan aldri bli erstattet, uansett hva! Jeg har kjent deg i straks 5 år!! Og 4 av di årene var avstandsvennskap, så dette skal vi nok klare sammen du og jeg. Forhåpentligvis kommer du snart på besøk til meg igjen, noe jeg gleder meg enormt mye til! Tror faktisk jeg blir å gråte i glede når jeg ser deg igjen, fordi jeg savner deg så mye at det gjør vondt i hjertet mitt. Vit at jeg elsker deg av hele mitt hjerte Ole Brum <3 Og jeg vil alltid være din Tussi <3

Én kommentar

Lenus

28.12.2016 kl.01:37

Du e verdens besteste i heile verden ❤❤❤❤❤ herreguuuud ❤❤ elskelskelsk deg tussi miii ❤❤ eg og du ska voks opp ilag. Øøh haha. Hørtes nesten ut som att vi va unga. XD ❤❤ vi ska møtes 1000000 gang til. MINST!! ❤❤❤

BARBIEKAKA ❤❤❤

Skriv en ny kommentar