hits

Soon xmas!

Nå er det ikke lenge før julen ringer inn. Julen er en tøff periode for mange, noen sliter pga lite eller ingen penger, noen har familieproblemer, noen er ensomme og har ingen å feire med, og det er så trist for dem som ikke gleder seg til jul. Jul er den beste høytiden for min del. Greit jeg har ikke den beste økonomien og skulle ønske jeg hadde mer penger så jeg kan gi dem jeg er glad i det di fortjener, ikke det jeg har råd til nå. Mange føler på det at pengene ikke strekker til når julen er der, og det er trist at fokuset er så stort på penger, penger og penger i julen. For meg er det viktigste med julen at man er rundt dem man er glad i, og julefilmene! Jeg elsker å glede andre, så for meg er det godt å ha noe å gi dem en gang i året. For meg er det ikke antall gaver, pris, merke osv, for meg er det tanken som teller! Og jeg skulle ønske alle kunne tenke slik. Jeg har sett videoer over små kids som gråter fordi di ikke får iphonen di ønsket seg. Når jeg var liten så ble jeg glad for alt jeg fikk, fordi jeg forventet ikke å få noe til flere tusen, men det er altfor mange av dem nå som er så sykt kravstor og penger er ALT. Hva skjedde med at det er tanken som teller? Hva med å sette pris på det man har og får i stede for å bitche og klage over det man ikke fikk? Hallo i luken liksom? Jeg blir overgitt over hvordan folk kan oppføre seg slik i en høytid hvor di rundt deg skal bety mest, ikke hva som ligger under treet.

Jeg gleder meg helt sykt til å reise nordover for å møte familien og vennene mine der igjen! Og noe som betyr veldig mye for meg er at julen skal feires også sammen med min kjære forlovede <3 
Meg og min fantastiske forlovede som jeg feiret jul med i fjor <3

Jul for meg er:

Familie, venner, kjæreste, kakao, julemusikk, kakemenn, pepperkaker, juletre, fine lys, julegave pakking, gi julegaver for å glede andre, snø, julenisser, julemusikk, julefilmer, julekalender, jule"serier", glede, lykke.

Håper alle mine lesere får en fantastisk jul, og at ingen gruer seg <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar