hits

Hva jeg liker med jula

Ja nå er det bare 2 dager til advent starter, så da tenkte jeg at jeg skulle lage en liste med ting jeg liker med jula c:

- Julemusikk, det må jo være det med jula som gir mest stemning og glede til folket! Jeg elsker julemusikk, det gjør meg i så godt humør <3

- Adventskalender, det er så koselig å hver morgen åpne en ny luke i kalenderen, og samtidig holde tellingen hvor langt det er igjen til jul.

- Lilla, Dette er jo en farge som er veldig populært i advent, og det er en av mine favoritt farger!

- Julepynt og lys, Julepynt er så koselig å se overalt, det er virkelig en bonus med julen, og lysene er så vakkert å se på!

- Glede andre, det å gi noe til di du bryr deg om, noe som er gitt med omtanke og kjærlighet.

- Julefilmer, ja er det noe som setter julestemningen i gang så er det julefilmer! Det er så koselig å se filmer om familier og venner som feirer jul sammen og alle er så glad og gavmilde mot hverandre.

- Nisser, det er så søtt å se folk gå rundt i nisselue og røde kinn, det er virkelig en søt måte å hedre julen på.

- Julebakst, det er noe spesielt med den lukten av nystekte kaker og godsaker som fyller hele huset med god aroma. Og det faktum at man bare spiser det i jula gjør at man ikke går lei av det heller! 

- Julemat, ja julemat er noe jeg bare spiser i juletiden, og det smaker så godt siden det er så lenge siden sist! Min favorittmat på julaften må være pinnekjøtt og kålrabistappe!

Pakkeåpningen, det at hele familien er samlet i stuen og alle sitter på hver sin plass og venter spent på hva som er i pakkene di får, og å se at folk setter pris på det di får, ja det er virkelig en varm og god følelse i hjertet! Ingenting er så godt som å glede andre. Og den spenningen når man sitter der og prøver å rive av teipen og båndet, og funderer veldig på hva det kan være som skjuler seg bak papiret!

Q: Hva liker du best med julen?

Q: Tips til fine julesanger?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar