hits

It felt like a disney love story

Er helt merkelig å tenke på hvordan denne kjærlighetshistorien starta og hvordan den utvikla seg. Og for dere som ikke allerede vet det, så tenkte jeg å fortelle dere den nå.

Det startet med at jeg var på besøk hos en venninne på Mo i sommer, og så skypa jeg med noen venner fra mo, så spurte en dude om han kunne joine samtala, og jeg var veldig skeptisk fordi jeg synes fremmede folk er skummelt, men jeg sa det var greit at han joina samtalen. Vi kom i praten og så fant vi ut at jeg og venninna mi skulle dra å møte kompisen hannes og han dagen etterpå, altså fredag 27. juni.

Vi dro å spiste sammen og råna rundt omkring, og jeg kom godt overens med han og syntes han var veldig grei og morsom å henge med. Jeg skulle jo egentlig dra til tyrkia dagen etterpå, men jeg ble veldig syk, så jeg måtte forbli i norge og vente på å bli frisk nok til å reise hjem.

Og da var han en god støtte for meg i mens jeg var helt crappy i formen. Natt til mandag chatta vi via facebook, og så innrømte han at han likte meg, og jeg ble veldig glad, fordi jeg hadde også utviklet følelser for han, men jeg hadde aldri tort å fortelle det til han med mindre han fortalte det først. Så da la jeg meg med et smil rundt munnen og sov noen timer, så kom han på besøk og så ble vi kjærester.

Jeg angret på at jeg hadde bestilt flyreise til dagen etterpå, altså tirsdag. Men jeg kunne jo ikke vite at jeg skulle få meg kjæreste etter å bare ha kjent han i 4 dager! 
Han kjørte meg til flyplassen på tirdagen, og det var helt for jævlig trist å si hade! 

Et par uker etterpå kom han kjørende hele veien oppover(80 mil) for å komme på besøk til meg! Jeg var veldig nyforelska og superhappy sammen med han, og jeg falt bare mer og mer for han!



Vi hadde tilbringt mye kvalitetstid sammen i mens han var her, hyttetur ble det også på oss.

Tiden var kommet for at han skulle dra, og jeg gråt og gråt, ville overhodet ikke at han skulle dra! Men han måtte dessverre det.

En uke senere dro jeg nedover til Mo for å besøke han og di andre vennene mine der nede.

Dessverre så var det i den tiden jeg drakk mye energidrikk,og det fant jeg ut senere var ikke smart fordi det var det som gjor meg ekstremt syk. Så det var ikke så koselig besøk siden jeg var dårlig nesten konstant. Jeg dro hjem den 30. august, noe jeg kom på på flyplassen var 2 mnd jubileumet vårt!

Min kjære overrasket meg fordi han skulle egentlig komme den 12.nov til meg, men han kom 2 dager før, og jeg forsto lite når han plutselig sto i døråpningen til rommet mitt, jeg satt der helt i sjokk!





Vi hang mye sammen med venner av meg, Lena var jo også på besøk hos meg så vi 3 kløveren så mye på film og hadde det gøy sammen. Dro på kino gjorde vi også, det var Dumb and dumber 2 som gikk, sykt morsom!

Den 13. nov dro jeg og Lena på rema og handlet, så kom Fredrik å henta oss. Vi kom inn døra hjemme og jeg begynte å rydde vekk alt vi hadde kjøpt, og Fredrik spurte om jeg kunne ta colaen til han, og stressa som jeg var bare ga den til han uten å egentlig registrere noe spesielt. I mens jeg sto å sorterte i kjøleskapet så satt han på denne sangen:

Jeg visste at det var noe kjent med den sangen, fordi den hadde vi hørt når jeg var på Mo sist. Jeg snudde meg mot stua der han satt, og jeg fikk helt sjokk når han satt der med en åpen eske, og en ring lå oppi. Jeg sto bare å stammet i et par minutter før jeg turte å gå bort til han! Ingen av oss rakk å si noe før jeg kyssa han, så sa venninna mi: Jeg har hverken hørt noe spørsmål eller svar!
Så da spurte min kjære om jeg ville bli hannes fru, og såklart sa jeg ja!

Det var snappen som ble sendt til alle for å spre den gledelige nyheten! Og ja han kan ikke ha ringen sin på fingeren pga allergi, derfor må den henge på et smykke.


1 stk veldig lykkelig jente!






Tross at vi bare hadde kjent hverandre i 4,5 mnd, så føltes det så sykt rett å si ja! Og jeg angrer ikke et sekund, fordi jeg vet at det er han jeg vil dele resten av mitt liv med.

Han skiller seg så ut i fra di andre jeg har vært sammen, jeg bare vet at det er noe spesielt ved han, og jeg elsker han virkelig av hele mitt hjerte!  



Her er noen av sangene våre:

Er så fantastisk å tenke på at dette er bare starten på resten av mitt eventyr med min kjære Fredrik <3

Elsker deg så sykt høyt min forlovede! <3 <3 <3

 

Q: Er du forlovet? Hvordan skjedde det? <3

2 kommentarer

mamiandthekid

24.11.2014 kl.20:31

koselig innlegg :-D Jeg er ikke forlovet, men har en samboer og ei tulle jeg elsker !

Den lille Pandaen c:

24.11.2014 kl.20:44

aww <3

Skriv en ny kommentar