hits

Du gjorde meg veldig syk

Ja du 

Jeg drakk deg i mange år, og ble bare mer og mer syk uten å skjønne hvorfor. Men så en dag når jeg akkurat hadde tatt en slurk av deg, så gjenkjente jeg symptomene jeg hadde hatt så mange ganger tidligere: Hjertebank, svimmelhet, ekstrem hodepine. Jeg trodde rett og slett at jeg skulle stryke med, så dårlig var jeg. Dem rundt meg ble livredd og vurderte å ringe legevakta, jeg klarte å si: det er pga energidrikken!

Og siden den gangen så har jeg ikke drukket energidrikke, og jeg merker det veldig godt på formen. Jeg er i generelt mye bedre form nå enn da jeg drakk den såkalte "giften". 

Jeg husker enda hvor redd jeg ble når det gikk opp for meg at det jeg hadde drukket i mange år hadde gjort meg så syk. Tenk hvordan jeg kunne ha hatt det om jeg ikke hadde drukket energidrikker? Det er egentlig ganske skremmende å tenke på at noe så uskyldig som en energidrikk fikk meg til å tro at jeg skulle dø. 
Jeg hadde jo tidligere lest flere tilfeller på netter hvor folk rett og slett har dødd av energidrikk, men på den tiden bare lo jeg av det og tenkte at neh det kommer ikke til å skje med meg! Vel jeg er glad jeg fant ut av det før det var for sent!

Jeg vet ikke om jeg reagerer likt på alle typer energidrikke, men pga det som skjedde så tør jeg ikke ta sjansen på å prøve noen som helst sort igjen.

Jeg har en stund nå vurdert om jeg skulle poste dette innlegget eller ikke, men jeg fant ut at jeg skulle gjøre det fordi det kan jo faktisk være at noen som leser dette innlegget blir å kjenne seg igjen i symptomene.  

Q: Har du opplevd noe lignende?

2 kommentarer

Rikke95

10.11.2014 kl.18:01

Ja det er kjempe skummelt, jeg blir ikke sånn av burn eller red bull. Men når jeg drakk adrenalin som den heter, så fikk jeg akkurat de samme symptomene om deg, jeg ble kjempe redd :O Så den drikker jeg ikke like ofte lenger!!!

andelly

10.11.2014 kl.23:13

Oi, så rart! og noe så skummelt... skjønner at du lo av det, og tenkte at det ikke kunne skje. Er jo ikke helt vanlig å reagere slik ;o huff, men bra du fant ut av det^^

Har ikke opplevd noe lignende heldigvis (:

Skriv en ny kommentar